Misviering overleden LO

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 4 november 2018 11u00 - 12u00
Hoofdkerk Zele - HEILIG HARTPLEIN 1, 9240 ZELE
ALS IEMAND LIEF ONS VERLAAT, BLIJFT DE LIEFDE We gedenken alle overleden leden van onze landelijke organisaties en in het bijzonder onze leden en hun huisgenoten die het voorbije jaar gestorven zijn. Leven is als sneeuw. Je kunt het niet bewaren. Troost is dat jij er was. Uren, maanden, jaren.
ALS IEMAND LIEF ONS VERLAAT, BLIJFT DE LIEFDE 

We gedenken alle overleden leden van onze landelijke organisaties en in het bijzonder onze leden en hun huisgenoten die het voorbije jaar gestorven zijn: 
 
Gerard D’heer (LG); Petrus Lerno (LG); François Verhelst (LG – LRV); Armand D’heer (LG); Hugo Van Avermaet, echtgenoot van Anita Van Wichelen (KVLV); Paul Certyn, echtgenoot van Trees De Kimpe (KVLV); Marleen De Clopper (KVLV); Maria D’hollander (KVLV); Hubert Stuyven en echtgenote Julienne Geerinck (KVLV); Paula Van Goethem (KVLV); Maurice Vastmans, echtgenoot van Hilde Claes (KVLV); Achilles D’heer (LG); Martha Geerinck (KVLV) 

De familieleden van deze overledenen en alle leden van de landelijke organisaties worden uitgenodigd voor de eucharistieviering in de Sint-Ludgeruskerk, zondag 4 november om 11 u. 

Leven is als sneeuw. Je kunt het niet bewaren. Troost is dat jij er was.  Uren, maanden, jaren. 

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Zele
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.